ساری,گاهنوشته های محمود زارع:یكی از عمده‌ترین و مهم‌ترین مواد غذایی مردم طولانی عمر منطقه‌ای در هیمالیا، زردآلو می‌باشد. با توجه به این شواهد و تحقیقات دانشمندان تصور می‌شود كه این میوه نقش موثری در افزایش عمر دارد.این میوه سرشار از كاروتنوئید است. كاروتنوئید نوعی آنتی اكسیدان است كه مانع از بروز بیماری‌های قلبی می‌شود. كلسترول بد خون را كاهش می‌دهد و .....
از عوامل ضد سرطانی به حساب می‌آید. در پزشكی چین باستان، زردآلو به عنوان احیا كننده مایعات بدن و زهر زدا مورد توجه بوده است. این میوه نقش اساسی در سركوب تشنگی دارد.

مغز موجود در هسته این میوه نیز برای سلامتی بسیار مفید است. تنظیم سیستم تنفسی و تخفیف سرفه از تاثیرات مثبت این قسمت میوه است.

اكیدا توصیه می‌شود كه روزانه بیش از ٥ عدد از مغز میوه زردآلو را مصرف نكنید.



خواص ضد کم خونی زردآلو

درخت زردآلو بومی چین می‌باشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می‌روید. این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. درخت زردآلو تا ارتفاع ٦ متر می‌رسد. برگ‌های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می‌باشد. گل‌های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است.

میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می‌رسد. هسته زردآلو صاف، قهوه‌ای و یبضی شکل است در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می‌باشد.

مغز زردآلو دارای ٤٠ درصد روغن، مقداری پروتئین، قند، اسانس و ویتامین‌های A و C و کبالت می‌باشد.



خواص داروئی زردآلو:

ـ تصفیه کننده خون است.

ـ عروق را باز می‌کند.

ـ ملین است.

ـ بوی بد دهان را رفع می‌کند.

ـ تب‌بر است.

ـ به علت داشتن کبالت برای کم‌خونی مفید است.

ـ ورم مفاصل را برطرف می‌کند.

ـ ضد نرمی استخوان است.

ـ برای قلیایی کردن بدن مفید است.



خواص درمانی هسته و برگ زردآلو:

ـ مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است.

ـ روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می‌کند.

ـ روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است.

ـ روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.

ـ روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می‌کند.

ـ دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.

ـ برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید.



مضرات زردآلو:

زردآلو بطور کلی دیر هضم، ثقیل و نفاخ است. اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند. همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آن را نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آن را آن آسان می‌سازد.
منبع:http://www.cloob.com/name/maliheh1400



مطالب مرتبط :

آب انار و خواص فراوان آن برای سلامتی بدن
مطالب اخیر وبلاگ:




توجه: استفاده از تصویر برای سایتها و وبلاگها بدون انجام تغییر آزاد است؛ کپی برداری از متن با ذکر نام و درج لینک بلامانع میباشد. برای تبادل لینک بعد از برقرای لینک تارنمای ما؛اطلاع دهند تا بررسی شود.