ساری , گاهنوشته های محمود زارع:بنقل از خبرگزاریها برگزار کنندگان جشنواره ی بین المللی غذای سیدنی، دست به ابتکار جالبی زده بودند. در این جشنواره پرچم کشورهای شرکت کننده با غذاهای محلی آن کشور درست شده بود و از این غذاها در آگهی های تبلیغاتی جشنواره هم استفاده شده بود.در ادامه تعداد 18 تصویر از این پرچم ها بهمراه نوع غذای محلی آنها را می بینید.

استرالیا
(گوشت پای سس)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع


برزیل
(موز، برگ لیمو، آناناس، میوه شور)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

چین
(ترکیبی از چند میوه محلی)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

فرانسه
(پنیر آبی با خامه و انگور)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

یونان
(زیتون و پنیر فتا)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

هند
(برنج، ادویه کاری، پاپادم و ویفر)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

اندونزی
(برنج و ادویه های تند)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

ایتالیا
(ریحان، ماکارونی و گوجه فرنگی)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

ژاپن
(تن ماهی و برنج)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

لبنان
(نان لواش با گوجه فرنگی و فلفل)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

کره جنوبی
(کیمباپ و سس)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

اسپانیا
(چوریزو و برنج)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

سوئیس
(گوشت خوک و پنیر امنتال)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

ویتنام
(میوه هایی خاص از قبیل رامبوتان، لیچی و کارامبولا)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

تایلند
(سس فلفل شیرین، نارگیل خرد شده، خرچنگ آبی)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

ترکیه
(نوعی راحت الحلقوم بنام لوکوم ترکی)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

انگلستان
(بیسکویت کرمدار و مربا)

ساری , گاهنوشته های محمود زارع

ایالات متحده آمریکا
(هات داگ با سس گوجه فرنگی و خردل)



گردآوری و تنظیم برای وبلاگ گاهنوشته ها : فروغ . ز



توجه: استفاده از تصویر برای سایتها و وبلاگها بدون انجام تغییر آزاد است؛ کپی برداری از متن با ذکر نام و درج لینک بلامانع میباشد. برای تبادل لینک بعد از برقرای لینک تارنمای ما؛اطلاع دهند تا بررسی شود.